Få drömkroppen med rätt kost och träning

Last modified date

Om du drömmer om att få en vältränad kropp som ser fräsch och välmående ut ska du fokusera på bra mat samt träning. Det sägs att skönhet kommer inifrån och det ligger mycket i det. Om du mår bra och är nöjd över din kropp kommer du automatiskt få en naturlig och härlig utstrålning. Men träning och kost kan inte göra så att alla dina drömmar går i uppfyllelse. Om du drömmer om att ha större bröst eller liknande är det inget kost och träning rår på. Om din högsta önskan är att ha större bröst och du vet att du kommer må bra av det kan du börja med att boka en konsultation. Om du vill ha förstklassig säkerhet och resultat ska du kontakta Motiva som kan hjälpa dig. Att fixa brösten kanske är den sista pusselbiten du behöver för att stråla.

Ät mycket protein

För att komma i form är det hård träning och ett bra kostupplägg som gäller. Du ska äta mat som har högt näringsinnehåll. För att optimera din mat kan hälsokost vara ett bra komplement. Du kan använda hälsokost för att få i dig tillräckligt med vitaminer, mineraler och antioxidanter. Hälsokost kan även göra så att du får mer energi. Det är många som tar omgea-3, magnesium och D-vitamin. För att maximera muskeluppbyggnad ska du tänka på att äta tillräckligt med protein. Fyll gärna på med protein under dagen, gärna lite protein i varje måltid. Försök att äta regelbundet och ät gärna ett mellanmål cirka en timme innan träning och fyll gärna på med något direkt efter träningen. Drick mycket vatten under dagen. Ett tips är att planera vad du ska äta i förväg så att du inte faller i frestelsen att äta något annat. Försök också att begränsa intaget av livsmedel som inte innehåller någon näring, som godis, läsk och kakor.

Mixa olika träningspass

Om du vill komma riktigt bra form ska du träna ungefär 4-5 gånger per vecka. Du behöver träna styrketräning om du vill få en tonad kropp. Men du behöver även träna kondition och smidighet. Ett tips för att få in mer rörlighet är att du alltid börjar ditt träningspass med några rörlighetsövningar. När det gäller styrketräning är det bra att köra igenom hela kroppen under en vecka. Varva styrkepass med konditionspass.

ivadmin